MenuClose
15.11.12

WINE & FOOD Day - Niedziela Siciliana

Szef Kuchni Hotelu Anders, Dariusz Struciński wraz ze swoim sycylijskim Gościem, Marco Ghia, zaprasza na drugie wydarzenie z cyklu spotkań kulinarnych WINE & FOOD Day. 25 listopada 2012, niedziela, godz. 15:00. Sycylijska kuchnia, sycylijskie wina i kucharz  z Sycylii.
Weź ze sobą 5 osób, a jako szósta osoba zjesz za darmo. 
Grupa 6-osobowa płaci tylko za 5 osób - jedna osoba bierze udział w spotkaniu BEZPŁATNIE.

Menu
Starter / Antipasti
Arancini ryżowy z mięsem i groszkiem / Arancini di riso con carne e piselli
Smażone Ciecierzyca w cieście / Panelle di ceci fritte
Pierwsze danie / Primo Piatto 
Makaron pieczony z bakłażanem i sosem pomidorowym / Pasta Ncasciata con melanzane e salsa di pomodoro
Drugie danie / Secondo Piatto
Słodko-kwaśny kurczak z oliwkami i kaparami / Pollo alla Saracina in agrodolce con olive e capperi
Deser / Dessert 
Ciasto z serem Ricotta oraz kandyzowanymi owocami i gorzką czekoladą / Dolce di ricotta con frutta candita e cioccolatao fondente
Ciasteczka z pasty migdałowej / Dolcetti di pasta di mandorle
Napoje
Kawa/Herbata
Wybor win z Sycylii
  
Cena:
Osoba dorosła - 85 zł
Dziecko 4-12 lat - 40 zł
Dziecko do lat 3 - bezpłatnie

Cena zawiera menu oraz degustację sycylijskich, specjalnie dobranych win.
Dodatkowo, dla dzieci od lat 4, zapewniamy animatorkę.

UWAGA: Konieczna jest rezerwacja miejsc do dnia 24.11.2012 r. pod nr tel. 785 888 117 lub gastronomia@hotelanders.pl

Zabierz rodzinę, przyjaciół i spędź niedzielne popołudnie po sycylijsku. W Hotelu Anders, w Starych Jabłonkach!

This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close