MenuClose
27.05.19

Spotkanie polskich szefów kuchni w Hotelu Anders

Już 27. maja 2019 w Hotelu Anders w Starych Jabłonkach gwiazdy polskich restauracji zbiorą się na IX edycji Chefs Only, by wspólnie gotować i „majówkować”.

Historia Chefs Only sięga października 2014, kiedy to grupa szefów kuchni i cukierników postanowiła spotkać się w luźniejszej niż podczas targów i konkursów atmosferze i wymienić się doświadczeniami. Szybko okazało się, że impreza budzi na tyle duże zainteresowanie, że warto organizować ją nawet dwa razy w roku. Następujące po sobie wiosenne i jesienne edycje wydarzenia goszczą w różnych lokalizacjach. Gospodarzem wiosennej edycji Chefs Only 2019 jest Hotel Anders w Starych Jabłonkach.

- Chefs Only to bardzo dobry projekt, który jak widać trochę już okrzepł i ma wiele własnych doświadczeń. Takie dwa, świetnie osadzone w czasie spotkania do roku to fajna sprawa. – mówi Dariusz Struciński Szef Kuchni Hotelu Anders. - Uważam, że to ciekawa idea, więc z chęcią odniosłem się do pomysłu, żeby wydarzenie odbyło się w Hotelu Anders. Po pierwsze dlatego, że Hotel Anders to miejsce bardzo przyjazne szefom kuchni od wielu, wielu lat. Bardzo się cieszę na spotkanie z kolegami. Będziemy starali się zrobić tak, aby ta edycja była wyjątkowa i zapadła w pamięć na długo. Zaplanowaliśmy między innymi plenerowy wieczór pod nazwą „Wielka Mazurska Majówka”. Mam nadzieję, że będzie to wyjątkowa noc.
Prócz charakterystycznej dla Chefs Only niepowtarzalnej, nieformalnej atmosfery wspólnego gotowania – tym razem w namiocie nad jeziorem - podczas IX edycji na gości czekają piękne okoliczności przyrody. Naturalnie w Hotelu Anders.

 

This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close