MenuClose
01.11.15

Dariusz Struciński SZEFEM KUCHNI ROKU 2015

Dotarła do nas świetna wiadomość – Dariusz Struciński, szef kuchni Hotelu Aanders został wybrany Szefem Kuchni Roku 2015 (Region Północny) w plebiscycie Poland 100 Best Restaurants, a Restauracja Pałacowa Hotelu Anders znalazła się w czołówce polskich restauracji, zdobywając najwyższą możliwą ocenę i nagrodę Grand Award 2015 „Trzy Widelce”
Konkurs i zarazem przewodnik po najlepszych restauracjach w Polsce, Poland 100 Best Restaurants, to prestiżowy, pierwszy i jedyny w skali kraju projekt o takim zasięgu i formule. Restauracje są bowiem w głównej mierze oceniane przez konsumentów dzięki temu ocena jest bardziej obiektywna i wiarygodna niż recenzja jednego lub garstki krytyków kulinarnych. Na ocenę i końcowy wynik składają się: ocena restauracji przeprowadzona przez ankieterów wśród klientów odwiedzających daną restaurację, głosowania na stronie internetowej akcji, głosowania w mediach społecznościowych oraz ocena inspektorów przeprowadzona podczas badania Mystery Shopping.

This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close