MenuClose
14.12.15

Hotel Anders wśród 100 hoteli wyróżnionych przez przewodnik Gault&Millau 2016

II edycja Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2016
Już jest nowy, żółty, znany w 12 krajach przewodnik, Gault&Millau 2016. Przewodnik opisuje 390 restauracji, 100 hoteli i 120 produktów regionalnych – wartych poznania i spróbowania. Wśród wyróżnionych hoteli znalazł się także Hotel Anders w Starych Jabłonkach ze swoją Restauracją Pałacową. 

Gault & Millau to jeden z najbardziej prestiżowych i wpływowych na świecie przewodników kulinarnych. Został założony w 1965 roku we Francji przez dwóch znanych krytyków kulinarnych Henri'ego Gault'a i Christian'a Millau. Systemem punktów i czap kucharskich ocenia i honoruje restauracje oraz szefów kuchni. Opisuje także i ocenia nietuzinkowe hotele oraz najlepsze produkty spożywcze charakterystyczne dla danego regionu. Przewodnik jest obecny w dziewięciu krajach świata.

 

This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close