MenuClose
06.11.13

Restauracja Pałacowa Hotelu Anders w gronie 21. najlepszych restauracji w Polsce

Restauracja Pałacowa Hotelu Anders w gronie 21. najlepszych restauracji w Polsce
Restauracja Pałacowa Hotelu Anders znalazła się w gronie 21. najlepszych restauracji w Polsce w plebiscycie POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS.
W konkursie wzięło udział 541 restauracji. 100 najlepszych znalazło się na liście Poland 100 Best Restaurants 2013 – wśród nich, z najlepszą możliwą oceną „Trzech Widelcy” znalazła się Restauracja Pałacowa Hotelu Anders, otrzymując nagrodę Grand Award. "Trzy Widelce" otrzymało 21. polskich restauracji. Nagrodę podczas uroczystej Gali w Warszawie odebrali Pieter Oosthuizen i Dariusz Struciński, dyrektor gastronomii i szef kuchni Hotelu Anders.

Konkurs POLAND 100 BEST RESTAURANTS to prestiżowy i jedyny w skali kraju plebiscyt wyłaniający najlepsze restauracje w kraju. Restauracje, które znalazły się na liście poddane zostały rygorystycznej kontroli zarówno ze strony konsumentów – nadesłano blisko 18 000 ankiet, oraz kapituły konkursu – badanie Mystery Shopper tzw. tajemniczy klient.

Na kuchnię Hotelu Anders składają się nowoczesne kompozycje potraw, jak i te nawiązujące do historii miejsca. Otaczająca hotel zielona przestrzeń skłania ku zdrowemu odżywianiu. Szczególne miejsce na talerzach zajmują tu ryby. Świeże warzywa i owoce trafiające na restauracyjne stoły pochodzą od pobliskich dostawców, zaś ryby są bogactwem tutejszych jezior. Kuchnia Hotelu Anders to zdrowe jedzenie oparte o regionalne produkty.

Nagrodę Grand Award "Trzy Widelce" odbierają Pieter Oosthuizen i Dariusz Struciński, dyrektor gastronomii i szef kuchni Hotelu Anders.

Serdecznie zapraszamy do naszej Restauracji!

This webpage is using COOKIES.

By continuing to use this website you are agreeing to use cookies, accordingly to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close