MenuZamknij
30.03.15

Wielkanocne warsztaty cukiernicze w Pałacu Prezydenckim

Dariusz Struciński, szef kuchni Hotelu Anders, był gościem Pary Prezydenckiej, Anny i Bronisława Komorowskich podczas dorocznych warsztatów wielkanocnych w Pałacu Prezydenckim. Podczas spotkania znani i cenieni cukiernicy oraz szefowie kuchni przybliżali polskie wielkanocne tradycje kulinarne i pomagali przygotować dekoracje mazurków i czekoladowych pisanek. Do Pałacu Prezydenckiego zostały zaproszone dzieci z placówek opiekuńczych z całej Polski.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij