MenuSchließen
30.03.15

Wielkanocne warsztaty cukiernicze w Pałacu Prezydenckim

Dariusz Struciński, szef kuchni Hotelu Anders, był gościem Pary Prezydenckiej, Anny i Bronisława Komorowskich podczas dorocznych warsztatów wielkanocnych w Pałacu Prezydenckim. Podczas spotkania znani i cenieni cukiernicy oraz szefowie kuchni przybliżali polskie wielkanocne tradycje kulinarne i pomagali przygotować dekoracje mazurków i czekoladowych pisanek. Do Pałacu Prezydenckiego zostały zaproszone dzieci z placówek opiekuńczych z całej Polski.

Diese Webseite verwendet COOKIES.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, gemäß Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen